Bubice za prisluškivanje

Bubice za prisluškivanje

Bubice za prisluškivanje su glavna oblast našeg rada koja je ovde samo najminimalnije prikazana iz razloga što je sajt posvećen bubicama mikroslušalicama. Javite nam se ili postavite bilo koje pitanje i mi ćemo Vas uputiti na naše specijalizovane sajtove za ovu oblast. Na osnovu prikazanog na ovoj stranici možete steći informativno znanje o ovim proizvodima. Mogu se svrstati u nekoliko grupa:

  • Bubice sa neograničenim dometom – prisluškivači
  • Snimači razgovora – špijunska oprema
  • Mikrokamere
  • Detektori, ometači, digitalizatori glasa, skeneri, razno
  • Bubice za prisluškivanje mobilnih telefona

Mikro bubice su često korišćenje kada želite da uživo slušate sa neograničenog dometa šta se dešava u prostoriji ili automobilu gde je postavljena. Više su interesantne nego korisne u velikom broju situacija mada to ne mora da znači jer su kod nekih poslova nezamenjljive. Nedostatak im je kraće trajanje baterija u odnosu na snimače. Ovo nije slučaj ako su ugradjene u produžnom kablu za struju na primer iako su i u ovom slučaju upadljivije nego snimači. U poslednje vreme sve se više koriste kao prisluškivači jer mogu da obezbede slušanje u kontinuitetu bez ulaska u prostoriju.


Postoje različiti modeli bubica za prisluškivanje sa neograničenog dometa. Jedan od modela vidite na slici. Poseduje senzor za pokret i javlja Vam kada neka osoba udje u prostor bez obzira da li postoji razgovor ili ne. Mnogo su preciznije nego mikro bubice koje reaguju na zvuk iako se neuporedivo manje koriste nego klasične bubice iz razloga što senzor mora da bude usmeren ka prostoru i vidljivije su. Ovde postoji i čitav niz drugih modela sa različitim namenama.

Digitalni snimači omogućavaju snimanje razgovora radi kasnijeg preslušavanja i ne zavise od bilo kakvih spoljnih faktora kao što su signal mobilne telefonije ili postojanje interneta. Ovo je najbolji način posle praćenja mobilnih telefona za dobijanje informacija. Postoji veliki broj modela čija baterija može da traje danima. Savršeno snimaju svaki šum na preko 10m oko sebe. Pouzdani su i donose rezultate u 100% slučajeva. Spadaju u kategoriju špijunska oprema i najsigurniji su način za preljubnike ili kontrolu firme.


Mikrokamere su jedan od načina za tajni nadzor koji nije dovoljno profesionalan jer se pojavljuju novi predmeti u prostoru ili je nerazumno skup. Posedujemo modele koji mogu da zadovolje zahteve u najvećem broju slučajeva. Sa razvojem tehnike baterije koje su najveći problem ovih uredjaja postaju sve upotrebljivije. Mogu biti u raznim predmetima od kojih su najčešći stoni sat, razni USB snimači. Najnoviji modeli uopšte nemaju baterije i odlični su za sakrivanje.


Bubice za prisluškivanje mobilnih telefona su najbolji način da dodjete do informacije. Potrebno je doći u posed telefona koji želite da pratite na pola sata ili kraće. Kartica nije potrebna. U velikom broju slučajeva poklanja se osobi nov mobilni. Ovo je dozvoljeno za nadzor dece, praćenje rada zaposlenih u Vašoj firmi i najčešće rešavanju bračnih odnosa pa su i sami proizvodi iz ove oblasti prilagodjeni toj nameni. Moguće ih je koristiti u bilo kojoj zemlji na svetu poštujući prethodna pravila. Praćenje mobilnog telefona je veoma široka oblast o kojoj sve možete saznati na našem prethodnom linku na specijalizovani sajt ili nam se javite bez ustručavanja.