Nokia LPS

Bežična bubica Nokia LPS

NOVO*

Prestankom proizvodnje original LPS 5 Nokia petlje i nerazumno visokom cenom LPS 6 modela pojavili su se kineski LPS 5 sa dosta nižom cenom koji se na prvi pogled ni po čemu ne razlikuju od originala.

Glavni razlog zbog čega se ovaj model ranije koristio je bolji mikrofon u odnosu na konkurenciju i nešto viša cena. S obzirom da su cene bluetooth uredjaja i štapić petlji jako pale a kineski LPS 5 nema tako dobar mikrofon u odnosu na original njihova prodaja postaje besmislena.

Jedna od glavnih kritika na njen račun je ograničenost primene u situacijama kada ima drugih korisnika oko Vas sa sličnom opremom. Može doći do mešanja glasova i otežavanja komunikacije ostalih korisnika što nije bio slučaj kod originala.

Treba reći da ovaj model ne spada u opremu za studente iako ga oni ponekad koriste usled svoje veličine. Ovo se ne smatra većim nedostatkom ali pominjemo.

Ipak možemo Vam dostaviti i original i kopiju Nokia LPS 5 u kratkom roku.

Originalne Nokia petlje LPS3, LPS4, LPS5 se dobijaju u originalnom Nokia pakovanju uz fiskalni račun i važeću zakonsku garanciju.

LPS petlje su pored štapić petlji i blutooth Nokia neophodnost u kompletu sa bubicom da bi se ona uopšte čula i da bi sagovornik Vas čuo preko mikrofona na petlji.

Razlikuju se po kvalitetu zvuka koji pružaju bubici i osetljivosti mikrofona.

S obzirom da gotovo sve petlje daju kvalitetan zvuk u bubici ovo i nije glavna prednost LPS petlji. Iako je ona i u ovome najbolja naglasak je na mogućnosti da se bolje čuju osobe koje razgovoraju u prostoriji i to je jedini pravi način za rešenje jednog od najvećih zahteva korisnika koji nikada nije rešen na pravi način.

Sve LPS petlje se vezuju oko vrata stim što modeli LPS 5 imaju bežičnu bluetooth najkvalitetniju moguću vezu sa telefonom.

Nokia LPS3 se više ne proizvodi. Ova petlja je bila pojam za kvalitet pre 3 godine ali i danas je u mnogo čemu potpuno konkurentna novim modelima. Sitan nedostatak je činjenica da koristi 3 baterije koje su zamenljive jednostavno.

Nokia LPS4 se više ne proizvodi. Loš kraj kabla mu je nedostatak jer se upotreba svodi na starije Nokia telefone sa širokim ulazom.

Koristi napajanje iz telefona što je odlična karakteristika, bubica se odlično čuje i mikrofon je jako osetljiv mada stiče se utisak da su LPS3 i LPS5 bolji po tom pitanju za nijansu.

Žičana konekcija sa starim Nokia telefonima dovodi do upotrebe ove petlje za specifične namene kada se povezuje na razne bežične telefone i slično.

Sve ovo upućuje da je trenutno Vaš jedini mogući pravi izbor Bluetooh predajnik za bubice


Nokia LPS5 komplet sa originalnim okovratnikom

Nokia LPS5 komplet je trenutno najskuplji komplet koji se može naći na našem tržištu.

Karakteristike:

 • Povezuje se bežično preko bluetooth-a sa svim modelima mobilnih telefona koji podržavaju bluetooth konekciju
 • Nokia LPS5 se stavlja oko vrata i prilično je velika u odnosu na bubice Bluetooth kompleti koje možete videti na posebnoj strani našeg sajta
 • Kvalitet i osteljivost mikrofona kod Nokia LPS5 su odlični. Postoje i drugi načini da se ostvari mnogo veća osetljivost mikrofona ali nijedan nije ovako dobar i komforan. Ovo je i jedan od glavnih razloga zašto se kupuje ova petlja.
 • Nokia LPS5 poseduje punjivu bateriju koja nije zamenljiva što je krupan nedostatak, ali se smatra da oprema u praksi nije imala baterijski problem. Ipak ovo je i jedan od glavnih pozitivnih strana ovog kompleta jer za razliku od konkurencije ima daleko bolje baterije.
 • Nokia više ne vrši servis i ne daje garanciju za ovaj proizvod jer ona kao firma praktično više ne postoji.

Šta se dobija u kompletu?

 • Originalan okovratnik Nokia LPS5 sa punjačem
 • Bežična bubica visoke prve klase
 • Baterija 337
 • Aero filter protiv zapušavanja po želji
 • Pribor za čišćenje
 • Demonstracija opreme i kratka obuka
 • Grantni list i fiskalni račun

Bubice.rs prodaje, iznajmljuje i servisira Nokia LPS5 komplete i pruža Vam sigurnost.


Slobodno nas nazovite bez bilo kakvog ustručavanja i shvatićete da ste na pravom mestu.