Bubice za ispite

Bubice za ispite

Bubice za ispite

Bubice za ispite je naziv koji najčešće koriste studenti iako je njihova upotreba daleko šira.

Imamo u ponudi sve modele bubica i mikrofonskih petlji koji se mogu naći na svetskom tržištu.

Ne morate rezervisati i zakazivati jer imamo uvek dovoljno opreme.

Prijateljski pristupamo svakom pojedinačnom slučaju.

Detaljno testiramo svaki deo opreme pre ustupanja korisnicima.

Dugogodišnji rad na principima preporuke i poverenja nas čini prepoznatljivim na području Beograda.

Bubice.rs je Vaš najsigurniji izbor.

Stranica bubice za ispite je namenjena shvatanju najvažnije stvari na celom ovom sajtu a to je pravilno stavljanje bubice mikroslušalice u uvo.

Uputstvo za korišćenje bubice

U bubicu se ubaci baterija 337 tako da strana baterije na koju je urezan krug bude bliže malom providnom najlonu na poklopcu. Kada su vratanca bubice otvorena baterija se ne troši. Njeno trajanje je oko 4 sata efektivno.

Sa opremom se maksimalno pažljivo odnositi. Nemojte zaboraviti higijenu uha i bubice. Može se povremeno koristiti 3% hidrogen (ne direktno već preko krpice) za čišćenje spoljašnjosti bubice, vodeći računa da tečnost ni na koji način ne udje u unutrašnjost.

 • Kada je u pitanju stavljanje bubice u uho, nakon stavljanja baterije lagano zatvorite vratanca bez jakog pritiskanja znači nežno. Bubica se gurne u ušnu školjku tako da KLIZNE kroz ušni kanal laganim polukružnim guranjem jer je i ona ovalnog oblika.
  Glavno je da rupica na vrhu bubice iz koje izlazi zvuk bude okrenuta ka bubnoj opni a ne ka ušnom zidu. Kada ne legne lepo zvuk ide ka ušnom zidu i čuje se van uha a u uhu loše.
  Svaka osoba ima različit ugao pod kojim treba da idealno klizne bubica. Kada ga na početku pronadjete minimalna pomeranja će svaki sledeći put biti sve manja i manja.
  Normalno je da u početku imate neprijatan osećaj ali on će vremenom nestati.
 • Naročito obratiti pažnju na vadjanje bubice.
  Lagano se povuče donji deo uveta(deo gde se stavlja mindjuša) na dole.Tada polako izvući bubicu i minimalno se oslanjati na najlon za vadjenje koji se uhvati pincetom. Nikako nemojte jako vući poklopac niti pritiskati telo mikroslušalice.
  Ako imate sundjerčić na vrhu bubice on se dodatno slepi uz ušni zid i zvuk je još lošiji ako bubice lepo ne legne.
  Ovaj mini filter služi za sprečavanje ulaska ušnog materijala u bubicu i štiti je od začepljenja. Smatramo da ga je uvek neophodno koristiti.

U zavisnosti od toga da li koristite štapić petlju ili bluetooth, na naše dve posebne stranice za ove petlje smo prikazali uputstvo za njihovo korišćenje.

Važno:

 • Ključno je da se razgovor vodi sporije, razgovetno i srednje glasno, odnosno tiho za osobu koja ima bubicu.Ovo treba provežbati 10 minuta pre korišćenja opreme. Vodite računa da nakon probe otvorite vratanca da se baterija ne bi potrošila.
 • Osoba sa bubicom i osoba sa kojom je na vezi treba da imaju istu GSM mrežu. Najbolji izbor je MTS a najgori VIP ali to ne mora da bude na Vašoj lokaciji. Ovo se posebno odnosi na kvalitet zvuka mikrofona na petlji. Mikrofon treba da je što dalje od telefona i na suprotnoj strani od štapića.

Na video snimku je prikazano podešavanje automatskog javljanja na najčešće korišćenom telefonu za ove namene Nokia 3310 – 3510 i sličnim.

Ako posedujete novije telefone možete videti u rubrici Najčešća pitanja snimak za njih.

Bubice.rs prodaje, iznajmljuje i servisira bežične bubice i pruža Vam garanciju za uredjaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *