Bežične bubice

Bežične bubice

Bežične bubice su minijaturne mikroslušalice koje služe za diskretnu komunikaciju. Kada se stave u uvo one su spolja nevidljive. Ako se pravilno stave u ušni kanal o čemu možete pogledati na našoj stranici bubice za ispite iz uveta se ništa ne čuje. Totalno su bežične. Mogu se svrstati u sledeće grupe:

 • Bubica sa crnim poklopcem – najprodavaniji model. U zavisnosti od proizvodjača razlikuju se po dimenzijama, čujnosti i kvalitetu izrade. Neopravdano im je ponekad zamerana boja poklopca. Sa druge strane, polovina korisnika je smatralo da je crni poklopac prednost jer kada gledate spolja u ljudsko uvo, prirodnije je. Obavezno tražite garanciju za ovaj model jer se u ovoj klasi mogu naći česti primeri lošijeg kvaliteta po pitanju dimenzije i kvaliteta izrade bežične bubice Bubica sa poklopcem u boji kože – po pravilu su nešto kvalitetnije od mikroslušalica iz prve grupe. Jedina suštinska razlika u odnosu na prvu grupu je boja poklopca. Posedujemo dve visoko kvalitetne serije ovih bubica. Dugotrajnost i odličan zvuk su karakteristike ovih modela. Garancija na njih je po pravilu kraća ali to je karakteristika koja iz različitih razloga prati većinu tehnike visokog kvaliteta.


 • Bubica sa poklopcem u boji kože – po pravilu su nešto kvalitetnije od mikroslušalica iz prve grupe.
  Jedina suštinska razlika u odnosu na prvu grupu je boja poklopca.
  Posedujemo dve visoko kvalitetne serije ovih bubica.
  Dugotrajnost i odličan zvuk su karakteristike ovih modela.
  Garancija na njih je po pravilu kraća ali to je karakteristika koja iz različitih razloga prati većinu tehnike visokog kvaliteta.


 • Bubice za specifične namene gotovo se nikada ne kupuju ali mi ih imamo.
  Ovde spadaju minijaturne slušalice sa baterijom 337 koje su jako osetljive i od zavisnosti od ušne školjke mogu duboko da skliznu pa ih ne preporučujemo.
  Jako retko se iznajmljuju.
  U ovu grupu spadaju i jako osetljivi minijaturni modeli koji se ekstra razumljivo i glasno čuju.
  Posedujemo ih jedini u Srbiji i čuvamo ih uglavnom za iznajmljivanje jer su relativno skupe i raritetne.


 • Bubice sa nevidljivom licnom – veličine su od zrna kukuruza pa do čak 3 puta manje, znači gotovo nevidljive i kada nisu u uvu. Uglavnom se samo iznajmljuju.
  Baterija bubice – najgori izbor u svakom pogledu. Veoma su opasne po zdravlje jer mogu ozbiljno uticati na stanje bubne opne. Namenjene su za jednokratnu upotrebu, rekord im je 3 korišćenja ako je diktiranje kraće. Imaju relativno loš zvuk.
  Ovo je jedini model koji ne prodajemo niti ćemo prodavati.

Njihove slike i karakteristike možete videti na našoj posebnoj stranici.


Bubice.rs prodaje, iznajmljuje i servisira bežične bubice i pruža Vam garanciju za uredjaje. VAŽNO: Postoje mnogi modeli mikroslušalica koje liče na originalne i proverene ali imaju skrivene nedostatke koje neke od modela čine neupotrebljivim na terenu. Najbolje je tražiti garanciju i na funkcionisanje kompleta u praksi.

Slobodno nas nazovite ako imate neko pitanje i mi će mo Vam prijateljski odgovoriti.